Magazine Buitengewoon Loon op Zand

december 21, 2018 0 Door loonopzand

Foto: Ursula Schellekens

Heeft u ‘m al gelezen ? Net voor de kerstdagen viel het magazine “Buitengewoon Loon op Zand” op uw deurmat of stak dit in uw brievenbus. In dit magazine staat het verjaardag jaar – 2019 – van onze gemeente centraal. Als lezer krijgt u al een aardig beeld van wat u in het jubileumjaar kunt verwachten. Zo vindt  u er onder meer interviews met enige personen en verenigingen die komend jaar hun medewerking verlenen aan activiteiten en evenementen. Ook staat het programma voor de eerste zes maanden van het historische jubileumjaar in het blad vermeld.

Het magazine is gepresenteerd in de kern Loon op Zand. Op 13 december nam Hanne van Aart – onze burgemeester en inwoner van het dorp Loon op Zand – in het Witte Kasteel het eerste exemplaar feestelijk in ontvangst. Hanne verzorgde ook het voorwoord van deze editie van het magazine. Samen met de presentatie van de Kindercanon in De Moer en van de leskist het witte kasteel in Kaatsheuvel vormde de uitreiking van het eerste exemplaar van het magazine de afsluiting van een drietal activiteiten die ons voorbereiden op de jubileumviering in 2019.

Met de slogan ‘Maak het mee!’ gaan we samen aan de slag. “Ben er bij en draag ook zelf je steentje bij”, dat is de dubbele betekenis van de slogan, legt Bert Branderhorst, voorzitter van de Stichting uit: “We doen het met elkaar en voor elkaar, omdat we fier zijn op onze gemeente.” Wij houden u graag op de hoogte via social media, de dagbladen, via de krant en deze website www.750jaarloonopzand.nl .

Een fijne jaarwisseling toegewenst en een goed begin van 2019. Het jubileumjaar van onze gemeenschap met activiteiten en evenementen Van, Voor en Door ONS. Fier op – de hele gemeente – Loon op Zand. “Maak het mee !”.