Apriltrekking 750-wimpelfotowedstrijd

Apriltrekking 750-wimpelfotowedstrijd

april 26, 2019 0 Door loonopzand

Donderdagmiddag 25 april was het weer zo ver. De prijsuitreiking van de maandtrekking vond plaats bij Electro World Frans Smits in Loon op Zand. Want u weet het: de speciale “750 jaar wimpels” geven niet alleen kleur aan onze gemeente, je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Tien keer de drie fraaie maandprijzen en in december de hoofdprijs – een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. En u weet het: het is een retourvlucht !

 

De “750 fotograaf” was in de 3e week van april weer op pad geweest en heeft opnieuw een veertigtal wimpels aan panden op de foto gezet. Uiteraard zichtbaar vanaf de openbare weg opgehangen en naar rato van omvang van de onze dorpen dus in Loon op Zand, De Moer en Kaatsheuvel. DGF notarissen trokken de drie prijswinnaars en die kwamen donderdagmiddag 25 april in spanning naar Electro World Frans Smits in Loon op Zand. Daar kon de stichtingsvoorzitter Bert Branderhorst de prijswinnaars verwelkomen en samen met Frans de gewonnen prijzen uitreiken.

 

Het prijzenpakket van de maandtrekkingen wordt verzorgd door de stichting in samenwerking met ondernemers uit onze dorpen. Voor de apriltrekking zijn dat Electro World Frans Smits, Proeff uit de Peperstraat in Kaatsheuvel en Bakkerij Geerts uit Loon op Zand.

De hoofdprijs van april ging naar de familie Verbeek uit Kaatsheuvel. Zij wonnen een DAB+  radio (DAB+ is digitale radio ontvangst). De familie Van Os uit De Moer ontving het smakelijke  Proeffpakket en de familie Uijtdewilligen uit Loon op Zand werd verrast met de speciale “750  slagroomtaart”.  Voor de foto’s tekende Frits Toorians (foToorians) uit Loon op Zand..

 

Eind mei vindt de volgende maandtrekking plaats uit een nieuwe reeks foto’s van wimpels. Ook dan maken de deelnemers weer kans op één van de drie maandprijzen. Zorg dat uw wimpel goed zichtbaar van de openbare weg hangt aan vlaggenmast of huis. Nog geen wimpel ? Voor één tientje zijn ze te koop bij Primera Kaatsheuvel en Loon op Zand en bij Boerderijwinkel Annahoeve in De Moer. Doe mee. Kleur onze gemeente “750 jaar” en maak kans op de mooie maandprijzen. Alle foto’s die we gedurende de tien maanden maken, doen mee voor de hoofdprijs trekking in december 2019. Ook alle maandwinnaars doen daaraan mee.