Juni trekking 750-wimpels

Juni trekking 750-wimpels

juni 30, 2019 0 Door loonopzand

Eén en al feestelijkheid in onze gemeente in die laatste week van juni. Met als hoogtepunt natuurlijk het Kasteelfeest op vrijdag, zaterdag en zondag. Heel feestelijk ook met al die feestversieringen. Niet alleen op het feestterrein – de kasteelweide en het kasteelterrein – maar juist ook met al die 750-wimpels, banieren en baldakijnen. Daarmee geven we kleur aan onze huizen, straten en dorpen. En dat je met die speciale 750-wimpels ook mooie prijzen kunt winnen dat merkte weer een drietal gezinnen. Zij wonnen één van de drie fraaie prijzen die in de maand juni te winnen waren. En natuurlijk doen ook zij weer mee voor de hoofdprijs in december: een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. Daar wil je toch ook een mooie kans op maken !

 

Doe mee, koop een wimpel en hang ‘m zichtbaar van straat op. Bij aankoop ontvang je er een bonnenknipkaart bij met kortingsacties bij de deelnemende winkeliers. De wimpels zijn te koop bij Primera Loon op Zand, bij de Anna Hoeve in De Moer en bij Primera Kaatsheuvel. Maak kans op de mooie maandprijzen en de unieke hoofdprijs.

 

Tegen eind juni trok DGF Notarissen de vijfde serie maandprijzen. Enkele dagen eerder zijn door de speciale 750-fotograaf weer veertig foto’s gemaakt in De Moer, Loon op Zand en Kaatsheuvel van vlaggenmasten en huizen waaraan vanaf straat zichtbaar de 750-wimpel wapperde of is opgehangen. Het prijzenpakket van deze maand is verzorgd door de stichting in samenwerking met de Electro World Frans Smits uit Loon op Zand, Proeff en Bakker Bierman uit Kaatsheuvel.

 

De familie Van Wanrooij won de 1e prijs; een DAB+ radio (Electro World Frans Smits) en is daarmee uitgerust voor digitale radio ontvangst. Het pakket met “750” likeur, kaas en Moers stoofpotje en heerlijke nootjes (Proeff) ging als 2e prijs met de familie Donders mee naar huis. De 3e prijs was een heerlijke “750 taart” (Bakker Bierman) is gewonnen door en kwam op tafel bij de familie Van Vemde. Op de foto de prijswinnaars met gastheer Frans Smits. Winnaars van harte gefeliciteerd !

 

Doe mee, alleen of samen met je buurt. Laat die wimpels fier wapperen. Samen kleuren we onze gemeente feestelijk  “750 jaar”. Een extraatje is meedoen met je buurtvereniging ? Geef jullie op en maak als buurtvereniging samen kans op een “VIP-ontvangst” tijdens de Theaterwandeling – de vierkante kilometer van zaterdag 7 september. Harstikke leuk. “Maak het mee !”.

 

Stichting 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.