Verbroederend voetbaltoernooi

Verbroederend voetbaltoernooi

augustus 15, 2019 0 Door loonopzand

Eind augustus. Het sportseizoen is nét begonnen. Iedereen is terug van vakantie en heeft de eerste trainingen achter de rug. Sterker nog, sommige competities zijn gewoon alweer begonnen! Om te zien hoe de clubs er sportief voorstaan én om te vieren dat gemeente een respectabele leeftijd heeft bereikt staat op zondag 25 augustus een bijzonder voetbaltreffen op het programma. Na ongeveer 20 jaar spelen vv DESK, Berkdijk, Blauw-Wit’81 én Uno Animo weer samen op een op voorhand al memorabel voetbaltoernooi. Best bijzonder. Het is lang geleden dat de vier clubs uit de gemeente samen op een veld stonden. Heel fijn dat dit in het jubileumjaar 2019 weer het geval is; dit past naadloos bij de doelstelling van de ‘stichting 750 jaar’.

Het voetbaltoernooi van 25 augustus is enerzijds een vriendschappelijk treffen. Anderzijds is het een prachtig, historisch moment dat aansluit op de jarige gemeente. Niemand minder dan heer Willem van Horn zal de aftrap verzorgen; en de entourage wordt op deze dag netjes aangekleed. Wat de stichting alvast kan verklappen: de kans is groot dat álle vier de clubs winnaar zullen zijn…

Kom zondag op 25 augustus naar het terrein van DESK aan de Eikendijk Kaatsheuvel en geniet tussen 12.00 en 16.30 uur van de vriendschappelijke duels van onze vier voetbalclubs.