Oktober 2019 verhalenmaand in onze gemeente!

Oktober 2019 verhalenmaand in onze gemeente!

augustus 28, 2019 0 Door loonopzand

Verhalenwedstijd

Jij weet al lang dat wij dit jaar 750 jaar bestaan. Je hebt een middeleeuws kostuum gemaakt en je bent vast ook met je school of ouders op het kasteelfeest geweest. We hebben je toen mee terug genomen in de tijd en je hebt vast de jonkvrouwen, ridders, paarden en het tentenkamp gezien en de kanonnen gehoord!

Heb jij veel fantasie? Ben jij tussen de 4 en 13 jaar? Kun jij goed schrijven of tekenen of vertel je liever? Daar zijn wij heel erg benieuwd naar!

Ga terug in de tijd en stap in de tijdmachine!

Vertel ons welk avontuur je in jouw favoriete periode beleeft! Naar welke tijd ga je terug? Ergens tussen 1269 en ?? Dat laatste mag jij zeggen, want jij drukt op de knop. Wat ga je allemaal meemaken? Laat het ons weten en zet het verhaal op papier, maak een gedicht, een stripverhaal of misschien liever een vlog? Wij zijn reuze benieuwd naar je avontuur en voor alle inzendingen hebben wij natuurlijk een super leuke verrassing! Dat is het niet alleen je kunt ook nog een prijs winnen! De beste inzendingen worden door een jury beoordeeld en voor de winnaars hebben we iets heel bijzonders in petto! Wat dat is?? … Dat houden we ook nog even …. geheim. Je krijgt na je inzending nog een uitnodiging voor een hele bijzondere en gezellige middag! Houd daarom vast woensdagmiddag 2, 9 en 23 oktober vrij in je agenda.

Meld je aan en geef je naam, je leeftijd en je adres door. Je inzending mag je uiterlijk 18 september digitaal opsturen naar evenement@750loonopzand.nl of inleveren bij de bibliotheek in Loon op Zand of Kaatsheuvel.

Houd onze Facebookpagina  in de gaten! Ook in de Duinkoerier vind je de komende tijd meer nieuws!

Maar let op!! De tijd is krap, dus meteen beginnen, hè?

Veel plezier en een goede reis!!

Bestuur 750 jaar Loon op Zand