Uitreiking Wimpelwedstrijd Oktober

Uitreiking Wimpelwedstrijd Oktober

oktober 28, 2019 0 Door loonopzand

Wimpelfotowedstrijd

En weer zijn er drie prijswinnaars in de wimpelfotowedstrijd. In oktober ging de “750-fotograaf” weer op pad en zette 40 huizen met wimpel op de foto. DGF notarissen trok de maandprijzen – de 8e keer inmiddels en Expert Van der Velden, Proeff en Bakkerij Geerts droegen bij in de prijzen. Vrijdagavond 25 oktober vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste prijs ging mee naar huis met Nel van Campen. De familie Van Campen gaat vetarm frituren met een air fryer uit het assortiment van Expert van der Velden. Het pakket van Proeff komt op tafel bij Elly en Bert de Kort. De feestelijke 750-taart wordt aangesneden door Els van Dijck en Harry de Weert. Prijswinnaars van harte gefeliciteerd – u ziet hen op de foto met Dennis van der Velden en Bert Branderhorst.

De maandronde van november van de wimpelfotowedstrijd staat weer voor de deur. In december trekt DGF notarissen twee prijzenrondes; de maandprijzen van december en de hoofdprijs, een vliegreis voor twee personen met verblijf op Curaçao ! En u weet het: hierbij doen alle foto’s van huizen met wimpel mee die gedurende 2019 zijn genomen.