Wimpelfotowedstrijd

Wimpelfotowedstrijd

november 24, 2019 0 Door loonopzand

En opnieuw zijn er drie prijswinnaars in de wimpelfotowedstrijd. In november ging de 750-fotograaf  weer op pad en zette 40 ‘huizen met wimpel’ op de foto. DGF notarissen trok de maandprijzen – de 9e keer inmiddels en Expert Van der Velden, Mitra Lips en Bakkerij Floor van Lieshout droegen samen met de stichting bij in de prijzen. Vrijdagavond 22 november vond de prijsuitreiking plaats bij Expert Van der Velden in Kaatsheuvel.

De eerste prijs ging mee naar huis met Gom en Ellen Meeuwissen. De familie Meeuwissen won een  Harman Kardon tuner uit het assortiment van Expert van der Velden. Het pakket met 750-kaas, 750-likeur en speciaal bieren van Mitra Lips komt op tafel bij Wil en Anita Loermans. De feestelijke 750-taart van Floor van Lieshout wordt aangesneden door Sjef en Corrie Mulders. Prijswinnaars van harte gefeliciteerd – u ziet hen op de foto met mevrouw Van der Velden en Bert Branderhorst.

Komende maand – in december 2019 – vinden twee trekkingen plaats. Eerst de maandtrekking van december; dat is de tiende maandprijstrekking van de wimpelfotowedstrijd. Hiervoor zet de 750-wimpelfotograaf weer 40 huizen met wimpels op de foto. Daarna volgt de trekking van de hoofdprijs, een vliegreis voor twee personen met verblijf op Curaçao ! Uiteraard worden deze trekkingen weer verricht door DGF notarissen uit Kaatsheuvel. Voor de maandprijzen komen de 40 foto’s van december in aanmerking. De hoofdprijs wordt door de notaris getrokken uit de 400 foto’s van ‘huizen met wimpel’ die in 2019 door de 750-fotograaf zijn gefotografeerd. Komende weken leest u meer over deze prijsuitreikingen op 15 december voorafgaand aan de Kerstklokkenloop 2019.

Fotoherinneringsboek 2019 à Viering 750 jaar in beeld

Tijdens de Kerstklokkenloop sluiten we jubileumviering 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand af. In februari 2020 verschijnt een speciaal 750-jaar Fotoherinneringsboek. Een kijk- en bladerboek met veel foto’s en korte teksten waarin we het 750-jaar met alle activiteiten in beeld en woord vastleggen. Een boek waarmee we de geschiedenis in gaan. Een ‘must have’ voor iedereen die ons jubileumjaar “mee heeft gemaakt”! Begin komend jaar leest u hier meer over.

Leuk cadeau geven ? Zoek niet langer

. . . en geef het boek “Bekekt ’t mer” cadeau. Een mooie verzameling gezegden en uitdrukkingen in woord en beeld (getekend in mooie ‘kartoens”). Een uniek beeld van de lokale woordkunst in het dialect van Kaatsheuvel. Leuk om cadeau te geven aan (groot-)ouders, (klein-)kinderen of naar elders verhuisde familieleden of kennissen. Die speciale woorden en woordklanken zijn uniek; fier op eigen taal !

Koop Bekekt ’t mer bij Bruna in Kaatsheuvel en bij Primera in Kaatsheuvel en in Loon op Zand. Dit unieke boek is speciaal in dit 750-jubileumjaar uitgegeven. Wees er snel bij, want Op = Op!

Stichting 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.