3. Magazine Buitengewoon Loon op Zand met jaarkalender 2019

Enige malen gedurende het jubileumjaar 2019 verschijnt het speciale 750 jaar magazine Buitengewoon Loon op Zand met artikelen over de jubileumviering, een jaarkalender, artikelen over bedrijven in onze dynamische gemeente en allerlei wetenswaardigheden en achtergronden van het jaarprogramma 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.

De eerste uitgave van dit magazine verscheen op 13 december 2018 en deze gaat in op de activiteiten in het eerste kwartaal van 2019. Uiteraard komen hierin verenigingen aan het woord die in het jubileumjaar een bijdrage verlenen aan de activiteiten. In het ‘hart’ van het magazine zijn een aantal ‘doe pagina’s’ opgenomen. Deze kunnen worden uitgenomen om mee aan de slag te gaan.

De jaarkalender 2019 somt de data op waarop gedurende het hele jaar activiteiten in het kader van het 750 jarig jubileum zullen plaatsvinden.

Tip: bewaar alle uitgaven van Buitengewoon Loon op Zand. Zij geven samen een mooi ‘tijdbeeld’ van onze huidige tijd en van de activiteiten in het jubileumjaar. Over enkele decennia vormen deze magazines – samen met het fotoherinneringsboek 2019 – een mooie verzameling om terug te kijken op 2019.